Politika e Privatësisë

Kjo politikë e privatësisë përcakton se si ne përdorim dhe mbrojmë çdo informacion që jep Big Sky Grup S.A. d / b / a / Sky-tours kur përdorni këtë faqe.

Sky-tours është e angazhuar për të siguruar që privatësia juaj të jetë e mbrojtur mirë. Duhet t'ju kërkojmë që të jepni informacione të caktuara me të cilat mund të identifikoheni kur përdorni këtë faqe interneti, atëherë mund të jeni të sigurt se do të përdoret vetëm në përputhje me këtë deklaratë të privatësisë.

Sky-tours  mund të ndryshojë këtë politikë duke përditësuar këtë faqe. Ju duhet të kontrolloni këtë faqe në çdo kohë për të siguruar që jeni të lumtur me çdo ndryshim. 

Kjo politikë është efektive që nga data 25 maj 2018.

What we collect?

Ne mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm:

  • Titullin, emrin, adresën, rrugën, qytetin, shtetin, vëndin.
  • Numrin e telefonit, adresën e postës elektronike.
  • Informacione të tjera të nevojshme për rezervimin e fluturimit ose blerjen e biletave si datën e lindjes, Shtetësinë, ID-në apo Informacione mbi Pashaportën.

Çfarë bëjmë ne me informacionin që mbledhim?

Ne kërkojmë vetëm informacion për të bërë rezervim / prenotim me kompanitë ajrore dhe / ose ofruesit e shërbimeve dhe ne mund t'ju kontaktojmë me telefon ose email.

Siguria

Ne jemi të angazhuar për të siguruar që informacioni juaj është i sigurt. Për të parandaluar aksesin ose zbulimin e paautorizuar, ne kemi vendosur proçedura të përshtatshme fizike, elektronike dhe menaxheriale për të mbrojtur dhe siguruar informacionin që mbledhim në internet.

Si i përdorim cookies?

Një cookie është një skedar i vogël i cili kërkon leje për t'u vendosur në hard drive të kompjuterit tuaj. Pasi të jeni dakord, skedari është shtuar dhe cookie ndihmon në analizimin e trafikut në internet ose ju lejon të dini kur vizitoni një vend të caktuar. Cookies lejojnë aplikacionet në internet të përgjigjen për ju si individ. Aplikacioni në internet mund të përshtasë veprimet e tij sipas nevojave tuaja, pëlqimeve dhe mosveprimeve duke mbledhur dhe mbajtur mend informacionin rreth preferencave tuaja.

Ne përdorim cookie-t e regjistrit të trafikut për të identifikuar se cilat faqe po përdoren. Kjo na ndihmon të analizojmë të dhënat rreth trafikut të faqeve në internet dhe të përmirësojmë faqen tonë të internetit në mënyrë që të përshtasim atë sipas nevojave të klientit. Ne përdorim vetëm këtë informacion për qëllime të analizës statistikore dhe pastaj të dhënat hiqen nga sistemi.

Në përgjithësi, cookies na ndihmojnë t'ju ofrojmë një faqe interneti më të mirë, duke na mundësuar që të monitorojmë se cilat faqe ju gjeni të dobishme dhe cilat jo. Cookie në asnjë mënyrë nuk na jep akses në kompjuterin tuaj ose për ndonjë informacion rreth jush, përveç të dhënave që zgjidhni për të ndarë me ne.

Ju mund të zgjidhni të pranoni ose refuzoni cookies. Shumica e shfletuesve të internetit automatikisht pranojnë cookie, por zakonisht mund të modifikoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar cookies nëse preferoni. Kjo mund t'ju ndalojë të përfitoni plotësisht nga faqja e internetit.

Për çdo informacion të mëtejshëm në lidhje me Cookies ju lutemi kontrolloni Politikën tonë të Cookies.

Lidhjet me faqet e tjera të internetit 

Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera të interesit. Sidoqoftë, sapo t'i përdorni këto lidhje për t'u larguar nga faqja jonë, duhet të vini re se ne nuk kemi ndonjë kontroll mbi faqen tjetër. Prandaj, ne nuk mund të jemi përgjegjës për mbrojtjen dhe privatësinë e çdo informacioni që ju ofroni gjatë vizitës në këto faqe dhe faqet e tilla nuk janë të rregulluara nga kjo deklaratë e privatësisë. Duhet të bëni kujdes dhe të shikoni në deklaratën e privatësisë të zbatueshme në faqen e internetit në fjalë.

Kontrolli i informacionit tuaj personal

Ju mund të zgjidhni të kufizoni mbledhjen ose përdorimin e informacionit tuaj personal në mënyrat e mëposhtme:

  • Sa herë që ju kërkohet të plotësoni një formular në faqen e internetit, ne ju tregojmë se çfarë është e detyrueshme dhe e nevojshme për të vazhduar me rezervimin tuaj / prenotimin, informacionet e tjera janë vullnetare dhe mund të hiqen.
  • Ne mbajmë të dhënat tuaja në një bazë të dhënash të sigurt dhe të koduar dhe nëse nuk është më e nevojshme ne do të fshijmë informacionin nëse nuk jeni pajtuar që ne mund t'i përdorim informacionet tuaja personale për qëllime marketingu për t'ju shërbyer më mirë.
  • Nëse më parë keni rënë dakord që të përdorni informacionin tuaj personal për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë, mund të ndryshoni mendjen tuaj në çdo kohë duke na shkruar ose duke dërguar email në customersupport@sky-tours.com.

Ne nuk do të shesim, shpërndajmë ose japim me qira të dhënat tuaja personale palëve të treta, nëse nuk kërkohet nga ligji për ta bërë këtë. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për t'ju dërguar informata promovuese për palët e treta të cilat ne mendojmë se mund të gjeni interesante nëse na thoni që dëshironi që kjo të ndodhë.

Ju mund të kërkoni detaje të informacioneve personale që ne mbajmë për ju në bazë të Aktit të Mbrojtjes së të Dhënave 1998. Një pagesë e vogël (EUR 15.00) do të paguhet. Nëse dëshironi një kopje të informacionit të mbajtur për ju, ju lutem shkruani customersupport@sky-tours.com.

Nëse besoni se çdo informacion që po mbajmë për ju është i pasaktë ose i paplotë, ju lutem na shkruani ose na dërgoni me email sa më shpejt që të jetë e mundur, në adresën e mësipërme. Ne do të korrigjojmë menjëherë çdo informacion që rezulton i pasaktë.

Last update: May 2018