Terms

SI US PLAU, LLEGEIXI AQUESTES CONDICIONS D’ÚS ("Termes") ACURADAMANT ABANS D’UTILITZAR EL LLOC. (“Lloc”)

EL LLOC

Sky-tours, establerta el 1973, s’enorgulleix d’estar acreditada com Agència de Viajes membre de IATA (Associació de Transport Aeri Internacional). Som també membres de ASTA (Societat Americana d’Agents de Viatges), membres de DRV (Associació Alemanya de Viatges) i membres de SRF (Associació d’Agents de Viatges Suecs).
En utilitzar el Lloc, vostè està manifestant  el seu acord vinculant d’aquests Termes. Ens reservem el dret, a la nostra sencera discreció, de canviar, modificar, afegir, o eliminar aquests Termes total o parcialment en qualsevol moment. Si us plau, revisi periòdicament els Termes per si hi ha canvis. L’ús continuat del Lloc després que s’hagin produït canvis en aquets Termes (inclosa la nostra "Política de privacitat") significa l’aprovació vinculant dels esmentats canvis. 
A més, podrem canviar el contingut del Lloc, total o parcialment, incloent, però no limitant-se als productes, programes i/o serveis descrits o bé oferts pel Lloc, sense cap avís ni responsabilitat. 

DRETS D’AUTOR I LLICÈNCIES 

Tot el material i contingut del Lloc, inclosos, però sense limitar-se a imatges, il·lustracions, text, seqüències d’àudio i  seqüències de vídeo, està protegit per, o consisteix en, drets d’autor, marques registrades, marques de servei, i/o altres drets sobre la propietat intel·lectual ("Propietat intel·lectual"). La Propietat intel·lectual està regida i protegida per lleis europees/americanes i de nivell mundial sobre els drets d’autor, marques registrades, i/o altres lleis sobre la propietat intel·lectual, així com disposicions de tractats, lleis sobre la publicitat i privacitat i regulacions i estatuts sobre la comunicació. La Propietat intel·lectual és propietat nostra o està controlada por nosaltres o per tercers que ens han autoritzat l’ús de la seva Propietat intel·lectual o el dret a comercialitzar els seus productes i/o serveis (en conjunt, los "Proveïdors").
La Propietat intel·lectual és proporcionada únicament per a ús personal i no comercial. Vostè acorda atenir-se a tots els avisos addicionals de drets d’autor, informació o restriccions contingudes en qualsevol material o contingut del Lloc. Vostè pot descarregar qualsevol Propietat intel·lectual únicament per a ús personal i no comercial, de manera coherent amb aquests Termes, amb la condició que mantingui tots els drets d’autor i altres avisos continguts en l’esmentada Propietat intel·lectual. Vostè no pot copiar, reproduir, reeditar, carregar, enviar, transmetre, distribuir i/o explotar cap Propietat intel·lectual de cap manera (inclús per e-mail o altres mitjans electrònics) sense el nostre previ consentiment per escrit o sense el dels nostres proveïdors. La modificació de qualsevol Propietat intel·lectual o l’ús de qualsevol Propietat intel·lectual per qualsevol altre propòsit és una infracció dels drets d’autor, drets de marca registrada, i altres drets sobre la propietat. L’ús de qualsevol Propietat Intel·lectual en qualsevol altre lloc o entorn d’ordinadors connectats en xarxa, o l’ús no autoritzat d’enllaços al Lloc, està prohibit por aquests Termes. 
Tot el programari, aplicacions, i mòduls (en conjunt, "software") utilitzat en el Lloc és de la nostra propietat o bé ens ha estat autoritzat per tercers ("Proveïdors de software", juntament amb els Proveïdors, els “Proveïdors"). Vostè no pot reproduir, realitzar, realitzar enginyeria inversa, crear treballs derivats, desmuntar o decompilar, vendre, arrendar, distribuir, llogar, cedir, transferir, o modificar cap software del Lloc.
Les lleis europees / americanes controlen l'exportació de productes i informació. Vostè està d'acord en complir amb aquestes restriccions i no exportar ni reexportar la Propietat intel·lectual a països o persones prohibides per les lleis europees / americanes de control d'exportació. Mitjançant l'ús, còpia, o descàrrega de qualsevol part de la Propietat intel·lectual, vostè declara que vostè no es troba en un país on tal exportació està prohibida; que vostè no està en la Llista d'ordres Denegades del Departament de Comerç dels EUA ni en la Llista de Ciutadans Especialment Designats i Persones Bloquejades pel Departament del Tresor dels EUA i que vostè no està proporcionant accés a la Propietat intel·lectual a cap persona en aquesta situació

PROTECCIÓ DE DADES

Sky-tours compleix amb les directrius de la legislació andorrana en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Llei qualificada 15/2003, de 18 de desembre i Reglament de l'Agència Andorrana de Protecció de Dades, de 9 de juny de 2010) i altra normativa vigent en cada moment, i vetlla per garantir un ús correcte i tractament de les dades personals de l'usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recaptació de dades de caràcter personal, en els serveis que l'usuari pugui sol·licitar a Sky-tours, farà saber a l'usuari de l'existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de la responsabilitat del fitxer creat, la direcció del responsable, la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers si és el cas. Així mateix, Sky-tours informa que dóna compliment a les lleis andorranes 12/2013, de 13 de juny, del comerç; 13/2013 de 13 de juny, de competència efectiva i protecció del consumidor; i, 20/2014, de 16 d'octubre, reguladora de la contractació electrònica i dels operadors que desenvolupen la seva activitat econòmica en un espai digital i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

INFORMACIÓ ENVIADA PELS USUARIS

El contingut que vostè ens envia, entre nosaltres, ja siguin emails, formularis, missatges, idees, i / o suggeriments, esdevé la nostra única propietat i és transmesa al seu únic risc. Per la present vostè declara i garanteix que vostè és el propietari o que vostè té els drets per enviar-nos allò anteriorment esmentat. Nosaltres respondrem a les preguntes realitzades al servei d'atenció al client d'acord amb la nostra "Política de privacitat".
Està terminantment prohibit que vostè carregui al Lloc qualsevol material que contingui qualsevol virus, cuc, "troià", bomba lògica, o elements similars contaminants o destructius. Els infractors podran ser processats fins al grau màxim de la llei.
REGISTRE / SUBSCRIPCIÓ A LA NOSTRA LLISTA DE CORREU
En enviar la seva adreça de correu electrònic des del lloc web de Sky-tours.com, vostè acorda donar-nos permís per enviar-vos mails sobre actualitzacions de viatges, butlletins informatius o informació sobre la qual desitgem informar-lo. Ens reservem el dret de denegar aquest servei. Sky-tours pot oferir llistes de correu com a part del seu Servei. 
Vostè acorda que és legalment un adult (d'acord a les lleis per les quals vostè està regit) abans de subscriure-us a qualsevol de les llistes de correu de Sky-tours. Esteu d'acord en no publicar contingut protegit per drets d'autor o il·legal en qualsevol de les llistes de Sky-tours. Vostè està d'acord en que tots i cada un dels missatges publicats en qualsevol llista de Sky-tours es converteixen en propietat de Sky-tours. 
Sky-tours no assegura la certesa, exactitud, legalitat ni cap altre aspecte de cap missatge publicat en qualsevol llista de correu de Sky-tours.

TECNOLOGIA PER AL MILLOR PREU

El nostre motor de reserves de tecnologia punta utilitza una intel·ligència artificial que imita la recerca d'un veritable agent de viatges per trobar el millor preu i connexió. El nostre coneixement personal i experiència de més de 30 anys en l'emissió de bitllets estan implementats en aquesta nova tecnologia automatitzada. En ocasions, dividim el viatge en un determinat punt i unim dues tarifes aèries individuals o fem servir algun algoritme creatiu per aconseguir-vos un preu més barat. A més, si vostè està buscant una tarifa aèria d'anada, i el preu és superior al del viatge d'anada i tornada, nosaltres li mostrarem, reservarem i emetrem un viatge d'anada i tornada en el qual vostè només utilitzarà el bitllet de sortida.
Actualitzem i millorem el nostre sistema contínuament i estem orgullosos de tenir el motor de reserves més avançat d'Internet.

BITLLETS D'AVIÓ


Venem els nostres bitllets d'avió d'acord amb les regles i regulacions de IATA. Tot bitllet emès per nosaltres és emès en nom de la (es) companyia (es) Aérea (es). La nostra actuació és únicament com a agent emissor.
Big Sky Grup d / b / a / Sky-tours, amb acreditació de IATA als  USA, Espanya, Alemanya, Suècia, Noruega i Dinamarca, emetrà els seus bitllets en una de les divises corresponents:  Euro, Dòlar dels Estats Units, Corones Sueques SEK, Corones Daneses DKK o Corones Noruegues NOK. Per obtenir millors tarifes aèries també cooperem amb agències associades a tot el món que podrien emetre els bitllets en lloc nostre.
Tots els càrrecs que no siguin en USD, EUR, DKK, NOK i SEK es calculen utilitzant la taxa de canvi del dia quan es mostren en el nostre lloc web. La seva targeta es carregarà en la moneda que vostè va seleccionar.
Tots els càrrecs en monedes estrangeres es carreguen a través dels nostres proveïdors de cobraments de targetes ubicats  als Països Baixos, a Alemanya i a França.
En determinades circumstàncies, els clients que realitzen transaccions amb targetes de pagament de forma transfronterera (fora de la Comunitat Europea o fora dels Estats Units d'Amèrica) poden estar subjectes a càrrecs addicionals per part del banc emissor de la seva targeta.
Qualsevol incidència respecte a les tarifes de la seva targeta ha de solucionar-la amb el banc emissor de la seva targeta. (Preguem Consulti amb el banc emissor de la seva targeta abans de la compra).

GARANTIA DE LA TARIFA

La tarifa no està garantida fins que s'emeti el bitllet. Per tal de garantir l'autenticitat de la mitjà de pagament utilitzat, prenem algunes mesures de verificació i evitem qualsevol activitat fraudulenta en el nostre lloc web.
Les aerolínies tenen tots els drets per vendre els seus bitllets a tot el món i això pot ocasionar que en algun moment durant el procediment de verificació la tarifa ja no estigui disponible.


RESPONSABILITAT LEGAL

El Lloc pot contenir enllaços a llocs que no són mantinguts per nosaltres. Tot i que fem l'esforç d'incloure només enllaços a llocs que són segurs i del gust dels nostres visitants, nosaltres no revisem regularment el material publicat en aquests llocs. Aquests enllaços són proporcionats únicament per motius de comoditat. Nosaltres no hem aprovat necessàriament tot el material que apareix en aquests llocs. No som responsables ni representants del contingut d'aquests llocs. Si vostè decideix seguir un enllaç a algun lloc de tercers, ho fa al seu propi risc.

PRIVACITAT

Ha llegit la nostra Política de privacitat, aquells termes que estan incorporats aquí, i està d'acord amb aquests termes.
EXCLUSIÓ DE GARANTIES
ELS SERVEIS I MATERIALS PROPORCIONATS PEL LLOC SÓN PROPORCIONATS "TAL QUAL". FINS AL MÀXIM GRAU PERMÉS i D’ACORD AMB LA LLEI APLICABLE, NOSALTRES, I ELS NOSTRES PROVEÏDORS O DISTRIBUÏDORS, ENS DESVINCULEM DE TOTA GARANTIA, EXPLÍCITA O IMPLÍCITA, INCLOENT, PERÒ NO LIMITANT-SE A: (1) GARANTIES IMPLÍCITES D'APTITUD PER A LA COMERCIALITZACIÓ, NO VULNERACIÓ, IDONEÏTAT PER A UN DETERMINAT PROPÒSIT, I TITULARITAT QUALSEVOL DELS SERVEIS I MATERIALS PROPORCIONATS EN EL LLOC; (2) QUALSEVOL GARANTIA QUE LES FUNCIONS CONTINGUDES EN ELS SERVEIS I MATERIALS NO SERAN INTERROMPUDES O NO TINDRAN ERRORS, QUE ELS DEFECTES SERAN CORREGITS, O QUE EL LLOC O EL SERVIDOR QUE LES FA DISPONIBLES NO CONTINDRAN VIRUS O ALTRES COMPONENTS DANYOSOS; (3) QUALSEVOL GARANTIA RESPECTE A L'ÚS, O ALS RESULTATS DE L'ÚS, DELS SERVEIS I MATERIALS PROPORCIONATS PEL LLOC EN TERMES D’EXACTITUD, PRECISIÓ, FIABILITAT, PUNTUALITAT, O ALTRE. ASSUMIREU TOTS I CADA UN DELS COSTOS SORGITS EN CONNEXIÓ AMB L'ÚS DEL LLOC. LA LLEI APLICABLE POT NO PERMETRE L'EXCLUSIÓ DE GARANTIES IMPLÍCITES, PEL QUE L'EXCLUSIÓ ESMENTADA ANTERIORMENT PODRIA NO SER PERTINENT EN EL SEU CAS.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

EN CAP CAS, INCLOENT PERÒ NO LIMITANT-SE A NEGLIGÈNCIA, NOSALTRES, I / O ELS NOSTRES PROVEÏDORS O DISTRIBUÏDORS, SEREM RESPONSABLES DE QUALSEVOL DANY, O DE QUALSEVOL VIRUS, QUE PUGUI DANYAR AL SEU EQUIPAMENT INFORMÀTIC O A UNA ALTRA PROPIETAT PER MOTIU DEL SEU ACCÉS, ÚS , NAVEGACIÓ AL LLOC, O DESCÀRREGA DE QUALSEVOL MATERIAL, DADES, TEXT, IMATGES, VÍDEO, AUDIO, O UNA ALTRA INFORMACIÓ DEL LLOC. EN CAP CAS NOSALTRES, I / O ELS NOSTRES PROVEÏDORS O DISTRIBUÏDORS, SEREM RESPONSABLES DE QUALSEVOL ACCIDENT, PÈRDUA, DEMANDA, DANY O EN QUALSEVOL DANY QUANTIFICABLE, PUNITIU, INDIRECTE, O PERJUDICIAL DE QUALSEVOL TIPUS (INCLOENT PERÒ NO LIMITANT-SE A LUCRES CESSANTS O PÈRDUA D'ESTALVIS), JA SIGUIN DERIVATS DE RESPONSABILITAT CONTRACTUAL, EXTRACONTRACTUAL, OBJECTIVA O DE QUALSEVOL ALTRE TIPUS, SORGITS O ESTIGUIN RELACIONATS DE QUALSEVOL FORMA AMB L'ÚS O LA INCAPACITAT PER L'ÚS, DEL LLOC O ELS SERVEIS O MATERIALS DEL LLOC, FINS I TOT SI HA ESTAT INFORMAT DE LA POSSIBILITAT DE DANYS. EN CAP CAS LA NOSTRA RESPONSABILITAT GLOBAL, O AQUELLA DELS NOSTRES PROVEÏDORS O DISTRIBUÏDORS, EXCEDIRÀ ELS CÀRRECS TOTALS DISPOSATS A L'ITINERARI QUE OCASIONI TAL RESPONSABILITAT. QUALSEVOL DEMANDA O CAUSA D'ACCIÓ JUDICIAL QUE SORGEIXI O ESTIGUI RELACIONADA AMB EL SEU ACCÉS I ÚS, O COMPRA DE PRODUCTES I / O SERVEIS, DEL LLOC HA DE SER REALITZAT DINS DEL TERMINI D'UN (1) ANY DES DE LA DATA EN QUE TAL DEMANDA O ACCIÓ VA SORGIR O TAL COMPRA VA SER COMPLETADA. LA LLEI APLICABLE POT NO PERMETRE LA LIMITACIÓ O EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITATS PER DANYS ACCESSORIS O PERJUDICIALS, PEL QUE LA LIMITACIÓ O EXCLUSIÓ ESMENTADA ANTERIORMENT PODRIA NO SER PERTINENT EN EL SEU CAS. LA SEVA UTILITZACIÓ DEL LLOC ES FARÀ AL SEU PROPI RISC .

EL LLOC COM INTERMEDIARI

NOSALTRES ESTEM ACTUANT COM UN INTERMEDIARI O COM UN AGENT PER A PROVEÏDORS DE PRODUCTES I / O SERVEIS RELACIONATS AMB VIATGES, MITJANÇANT LA PROMOCIÓ, VENDA O ACCEPTACIÓ DE RESERVES PER TALS PRODUCTES I / O SERVEIS (COM TRANSPORT AERI I TERRESTRE, ALLOTJAMENTS A HOTEL, MENÚS , VISITES, CREUERS, ASSEGURANCES DE VIATGE, ETC.). NOSALTRES NO SEREM RESPONSABLES DE L'INCOMPLIMENT DEL CONTRACTE NI DE QUALSEVOL ACCIÓ O OMISSIÓ PER PART DE TALS PROVEÏDORS QUE TINGUI COM RESULTAT QUALSEVOL PÈRDUA, DANY, DEMORA, O ACCIDENT PER A VOSTÈ I / O ELS SEUS COMPANYS DE VIATGE, SI FOS EL CAS. NOSALTRES NO GARANTIM CAP DE LES TARIFES, RESERVES O TERMES DE COMPRA DE TALS PROVEÏDORS.
NOSALTRES NO SEREM RESPONSABLES DE CAP ALTERACIÓ DE PRODUCTES I / O SERVEIS RELACIONATS AMB VIATGES, JA SIGUIN RESULTAT DE LA FALLIDA DE QUALSEVOL PROVEÏDOR DE VIATGES, O CAUSA D'UNA CRISI ECONÒMICA, INESTABILITAT POLÍTICA O SOCIAL, PROBLEMES LABORALS, DIFICULTATS MECÀNIQUES O DE CONSTRUCCIÓ, DESASTRES CLIMÀTICS, LLEIS LOCALS, MALALTIES, CONDICIONS EXCEPCIONALS, INCLOENT ACTIVITATS TERRORISTES, I / O ESDEVENIMENTS DE "FORÇA MAJOR" (ÉS A DIR, AQUELLS MÉS ENLLÀ DEL NOSTRE CONTROL RAONABLE).

ÚS INTERNACIONAL

Nosaltres no declarem que el material o serveis disponibles en el Lloc siguin apropiats o estiguin disponibles per a l'ús en llocs fora del territori europeu o americà. L'accés a material i serveis del lloc des de territoris on el seu contingut és il·legal està prohibit. Aquells que decideixin accedir al Lloc des d'altres llocs, ho fan per la seva pròpia iniciativa i són responsables de complir amb les lleis locals.

CANCEL·LACIÓ

Ens reservem el dret, a la nostra sencera discreció, i sense responsabilitats, per cancel·lar el seu accés al Lloc total o parcialment, amb o sense avís, per qualsevol raó o sense cap raó.

INDEMNITZACIÓ

Vostè ens defensarà i ens eximirà a nosaltres, als nostres Proveïdors i Distribuïdors, i a cada un dels seus respectius oficials, directius, empleats, i agents, de i contra qualsevol demanda o motiu d'acció judicial, incloent sense limitació honoraris raonables legals i de comptabilitat, causats per vostè o en el seu nom per sobre de la responsabilitat descrita en la present o per tercers com a conseqüència del seu ús del lloc.

INTEGRITAT DE L’ACORD; DRET APLICABLE; JURISDICCIÓ; DIVISIBILITAT

Aquests Termes es regiran i interpretaran de conformitat amb les lleis del Principat d'Andorra i el Reglament de la Unió Europea. sense donar efecte a cap principi de conflicte de lleis. Vostè accepta que qualsevol acció legal o equitativa que sorgeixi o en relació amb aquests Termes es presentaran només en els tribunals d'Andorra, Andorra la Vella, i vostè accepta el consentiment i sotmetre’s a la jurisdicció personal exclusiva d'aquests tribunals als efectes de litigar qualsevol acció d'aquest tipus.

Última actualizació: Nov 2017