Rreth nesh

Kjo faqe interneti drejtohet nga Big Sky Group nën emrin e markës Sky-tours

Zyra qëndrore
Sky-tours International
Big Sky Group
Numri i regjistrimit: 13379
AD400 La Massana
Andorra
T.: +376 815 301
E-Mail: support@sky-tours.com
ID tatimore: L 708 532-S
Europe
 • Spanjë: +34912171643
 • Francë: +33805089270
 • Gjermani: +493022381742
 • Suedi: +46852503806
 • Danimarkë: +4578795401
 • Itali: +390694803044
 • Zvicër: +41435080332
 • UK, Letoni: +442033182504
 • Norvegji: +4780024620
America
 • Shtetet e Bashkuara të Amerikës: +12027534009
 • Kanada: +18884089133
South America
 • Argentina, Amerika Qëndrore dhe Jugore: +541159842460
 • Brazil: +552135001699
 • Chile: +56228999362
Asia
 • Vietnam: +910008004404025
 • Hong Kong: +85258044436
Australia
 • Australi: +611800875242
Africa
 • Tunizi, Algjeri, Marok: +33805089270

Në Sky-tours.com ne jemi si një anije me motor të shpejtë dhe me shkëlqim në një det të mallrave të ngadalshëm dhe të ndryshkur.

Kemi qarqe rreth konkurrentëve tanë duke ofruar shërbime të personalizuara, një program prenotimi të lehtë për përdorim ... dhe disa nga çmimet më të ulta që ju do ti gjeni kudo.

Problemi me agjencitë e udhëtimit online GIANT është se ata janë të ngadalshëm, jo-fleksibël dhe të papërcaktuar.

Por, si një agjenci më e vogël, ne mund t'ju japim shërbime të personalizuar që konkurrentët tanë thjesht nuk mund të përputhen.

Plus ... do të merrni këshilla udhëtimi nga ekspertë dhe çmime super të ulëta (pa karrem. Në agjencitë MEGA- të mëdha, ju jeni thjesht një numër. Por, për shkak se ne jemi pak më të vegjël se disa nga ato portale të tjera të udhëtimit në internet - për ne ju jeni një klient I MADH! Pra, ne do të bëjmë më të mirën tonë për t'ju trajtuar drejtë. Ne duam t'ju bëjmë të lumtur sepse ne e dimë nëse ju sigurojmë një përvojë të mrekullueshme - ju do të ktheheni përsëri. Pra, ne përpiqemi shumë për të ofruar shërbimin më të mirë mundshëm konsumatorëve.

Mendoni se GIANTS janë më mirë?

Do të bëjmë krahasimin…

 • Në Sky-tours.com, ju merrni shërbimin personal. Në agjencitë MEGA, ju merrni qëndra të mëdha me thirrje dhe përgjigje me shkrim.
 • Në Sky-tours.com, nuk ka listë pritjeje. Të gjitha pyetjet për shërbimin ndaj klientit trajtohen nëpërmjet Sistemit Mbështetës të Sistemit me e-mail. Në agjencitë GIANT, mund të përfundosh në një "radhë thirrjeje" ndërsa prisni ... dhe prisni.
 • Në Sky-tours.com, ju do të merrni një përgjigje të shpejtë nga një person REAL. Në agjencitë E MËDHA, ju jeni përgjegjës për të marrë një përgjigje të automatizuar nga një "sistem".
 • Dhe... në Sky-tours.com ju do të merrni shërbim të shkëlqyer. Në agjencitë BIG ka gjasa që ju të konkurroni në politika të ndërlikuara dhe rregulla qesharake që do t'ju lënë të frustruar.

Pse kjo është e vërtetë? Sepse… Ne i bëjmë gjërat ndryshe …

Ne kemi 40 vjet eksperiencë si agjenci udhëtimi.

Dhe për shkak të përvojës sonë të madhe. NE DIMË KU TË GJEJMË NORMA TË ULËTA!

Si rezultat.

 • Ne ndërtuam sistemin tonë të fuqishëm të rezervimit. Sistemi ynë e bën të shpejtë dhe të lehtë për të gjetur çmimet më të ulëta dhe të mund të rezervoni fluturimin tuaj. Asnjë faqe tjetër interneti nuk është kaq INOVATIVE sa Sky-tours.com.
 • Për më tepër, ne nuk i " kërkojmë" fluturimet si kompetitorë tanë. Në vënd të kësaj, ne KRAHASOJMË linja ajrore të shumta për të arritur lidhje më të mira në kohë, çmime më të ulëta dhe t'ju japin më shumë zgjedhje.
 • Me sistemin tonë efikas për mbështetjen e klientëve, nëse keni një pyetje, problem, ose keni nevojë për këshilla të ekspertëve - ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!
 • Të gjitha përgjigjet vijnë nga EKSPERTreal të agjensive të fluturimit. Kur ju na kontaktoni, ju do të gjeni PËRGJIGJE NDIHMUESE... dhe ju do ta merrni për një kohë të shpejtë. (Zakonisht brënda 8 orëve gjatë javës së biznesit.) Për ne, ju jeni një klient i vlefshëm -- JO thjesht një numër.
 • Agjentët tanë janë shumë-gjuhësorë. Kur thërrisni agjenci të tjera, mund të zbuloni se ata nuk flasin gjuhën tuaj. Por JO në Sky-tours.com - ne ofrojmë shërbimin e klientëve në mbarë botën në 30 gjuhë të ndryshme.

Ne e Bëjmë Udhëtimin Më Të Thjeshtë…

Me Sky-tours.comekzistojnë vetëm 3 hapa të thjeshtë: Kërko, Prenoto … dhe fluturo!

 • Ne ofrojmë shërbime si hyrje private që ju çon në faqen tuaj të rezervimit të plotë me informacionin e biletave. Faqja është përditësuar automatikisht nëse linja ajrore juaj duhet të ndryshojë kohën ose të anulojë fluturimet.
 • Për një tarifë modeste ne ofrojmë edhe një Plan Mbrojtjeje të Anulimit që ju lejon që ta anuloni për çfarëdolloj arsyeje -- PA debate, PA absurditet dhe PA pyetje të pyetur Lehtë.

Ne nuk jemi vetëm për biletat e avionit! Në fakt, ne mund t'ju sigurojmë të gjitha nevojat tuaja të udhëtimit - duke përfshirë fluturimet, makinat, rezervimet e hoteleve, pushimet e paketave, fluturimet dhe ngarjen e makinës, dhe zbritjet e hoteleve. Çdo ditë ne punojmë për të ofruar shërbimin MË TË MIRË në çmimin MË TË MIRË të mundshëm.

Ne Jemi Agjenti Juaj Personal i Udhëtimit