Zaštita prilikom otkazivanja

Standardna zaštita prilikom otkazivanja 

Trudimo se da rezervišete svoj let  na što jednostavniji način. Naša standardni plan zaštite prilikom otkazivanja vas štiti u slučaju da ste sprečeni putujete zbog sledećih razloga:

  • Iznenadna bolest.
  • Sopstvena povreda ili smrt i / ili nekog od članova Vaše uže porodice, saputnika, poslovnog partnera ili njihove uže porodice, ili domaćina kod kojeg putujete.
  • Katastrofa nakon koje je Vaša glavna rezidencija nepodesna za stanovanje. 
  • Teroristički akt ili građanski nemiri u zemlji u koju se putuje, a za koju je vlada Vaše države savetovala da se ne putuje u nju, nakon datuma za zaštitu od otkazivanja.
  • Ukoliko morate da se pojavite kao svedok ili ste izabrani za dužnost porotnika.
  • Gubitak posla: nedobrovoljni gubitak posla u kontinuitetu od više od godinu dana.

Sky-tours zaštita prilikom otkazivanja, usluga Travelwaiver.com, važi svugde u svetu . U slučaju da morate da otkažete svoj put iz nekog od navedenih razloga, biće vam vraćen novac ukoliko je ukupan iznos do US $ 1000 i odbitnih $ 100, kao i naknada za zaštitu od otkazivanja.

GOLD zaštita od otkazivanja

Možete da zaštitite svoju porudžbinu za putovanje sa našom Gold -  Zaštitom od otkazivanja bez pitanja, koja Vam omogućava da otkažete celu, ili bilo koji deo Vaše porudžbine, iz bilo kog gore navedenog razloga, najkasnije do 24 sata pre Vašeg putovanja i dobićete povraćaj novca bez apsolutno ikakvih pitanja. (utrošeni novac na Zaštitu od otkazivanja bez pitanja je,naravno, nepovratan ).

Naša Zaštita od otkazivanja bez pitanja može se kupiti prilikom rezervacije. To Vam omogućava da budete mirni kada morate da otkažete putovanje ranije od 24 sata pre planiranog putovanja.

Da biste dobili povraćaj novca, treba samo da popunite formular na web sajtu www.travelwaiver.com, našeg partnera, - ili da pošaljete poruku preko korisničkog servisa Sky-tours Support Ticket Service (www.sky-tours.com/support/)

Otkazivanje putem govorne pošte, e-maila, ili na sličan način, možda neće biti priznato i može biti predmet Standardne politike otkazivanja našeg partnera.

Zaštita od otkazivanja nije dostupna za kupovinu nakon originalne kupovine, bez obzira da li u vezi sa porudžbinom ili je pojedinačno dodata u prethodnu porudžbinu. Ukoliko niste kupili Zaštitu od otkazivanja , na snagu stupa Standardna politika otkazivanja avio-kompanije, turoperatora, kompanije za iznajmiljivanje vozila ili drugog agenta / partnera. Čak i ako Vaša porudžbina sadrži našu Gold - Zaštitu od otkazivanja bez pitanja, u okviru 24 sata od Vašeg putovanja, na snagu stupa Standardna politika otkazivanja.

Gold "Zaštita od otkazivanja bez pitanja" pokriva putovanja kupljena isključivo od Sky-Tours.com (uključujući i Show and Attraction Tickets, smeštaj, iznajmljivanje kola i odmore) ukoliko je u okviru iste porudžbine/broja rezervacije, i ne pokriva druge putne troškove koji mogu nastati. Ne pokriva nikakve dodatne kupovine koje ste mogli da obavite putem Sky-Tours.com.

Važno obaveštenje!

Da biste izbegli zloupotrebu bilo koje od pojedinačnih usluga, kupovinom Gold "Zaštite od otkazivanja bez pitanja" imate pravo na najviše 3 zahteva, bilo kada, u periodu od 12 meseci. 

Za bilo koji zahtev biće Vam oduzeto US$100.00 po osobi, a maksimalan iznos koji može da se plati po osobi i po predmetu u je ograničen na US$ 1000.00.