Privatnost

U obavezi smo da sačuvamo Vašu privatnost dok posećujete naš sajt.

Prikupljene informacije

Možete da posetite naš sajt ili da pozovete naše turističke stručnjake da se raspitate u vezi sa putnim aranžmanima, a da nam ne ostavljate informacije o tome.

Informacije o prijavljivanju

Imate priliku da dobijate naše specijalne ponude za putovanja putem e -maila. Kada se prijavite za ovu uslugu, tražićemo Vašu e - mail adresu. Slanjem Vaše email adrese na Sky-tours.com sajtu, slažete se da nam datte dozvolu da Vam šaljemo e-mail-ove u vezi sa putovanjima, biltenima ili informacije koje želimo da podelimo sa Vama. Zadržavamo pravo da Vam uskratimo ovu uslugu. Sky-tours može da Vam ponudi mailing liste kao deo svojih usluga. Slažete se da ste pravno punoletni (u skladu sa Vašim zakonima), pre prijave na neku od Sky-tours mailing lista. Slažete se da ne šaljete sadržaj zaštićen autorskim pravima, kao ni ilegalan sadržaj, na bilo koju Sky-tours listu. Slažete se da bilo koje i sve objave poslate na bilo koju listu Sky-tours-a, postaju vlasništvo Sky-tours-a. Sky-tours ne garantuje za tačnost, ispravnost, zakonitost, ili bilo koji drugi vid objavljivanja, na bilo kojoj Sky-tours mailing listi.

Da biste se prijavili ili odjavili sa naših e-mailova, možete da posetite naš sajt i promenite informacije u " sign-up "-u, u bilo kom trenutku. Takođe, možete da se odjavite sa naših e-mailove tamo gde je to označeno u našim e-mailovima.

IŠta nećemo raditi sa Vašim ličnim informacijama

Nećemo prodati, niti iznajmiti Vaše lične podatke trećim licima.

Prikupljeni drugi, ne-lični podaci

Poput mnogih drugih internet sajtova, automatski prikupljamo ne-lične podatke posetioca našeg sajta, kao što su to informacije o softveru klijenta (na primer: IP adrese, browser verzije i operativni sistemi) i prikupljamo informacije (na primer broj strana kojima ste pristupili), u cilju analiziranja web saobraćaja i korišćenja trendove. Informacije ove prirode ne odnose se na određeni identitet, niti su povezane sa Vašim ličnim informacijama.

Da biste poboljšali svoje iskustvo na našem sajtu, mi i naša treća strana, oglašivač (i) najčešće upošljavaju internet tehnologije, kao što su to "kolačići" (cookies), za prikupljanje i skladištenje ne-ličnih informacije o našim posetiocima. "Kolačići " su mali delovi informacija koji se prenose od strane sajta i skladište se od strane web pretraživača na hard disk Vašeg računara. Kod većine pretraživača, možete da podesite postavke da pokažu upozorenje svaki put kada je primljen zahtev za kolačić. Takođe možete da podesite pretraživač da uopšte ne prihvata kolačiće, međutim, mi nećemo biti u mogućnosti da personalizujemo Vaše iskustvo, ako ne možemo da Vas prepoznamo.

Kolačići i web beaconc (takođe se nazivaju i "piksel oznake") mogu da se koriste od strane nas ili treće strane oglašavača, da se utvrdi kako ste došli do našeg sajta, da prate Vaše obrasce korišćenja kada ste na našem sajtu, kao i da cse targetiraju naše Internet baner reklame na našem i drugim sajtovima.

Šta nije pokriveno politikom privatnosti

Osim onoga što je pomenuto da je pokriveno, ova politika privatnosti ne odnosi se na praksu ili politiku bilo kompanije ili entiteta koje mi ne posedujemo niti kontrolišemo, uključujući i linkove ka sajtovima koji nisu održavani od strane nas, ili ljude koji nismo mi zaposlili, niti smo odgovorni za njih. Pošto ove kompanije ili lica mogu imati politiku privatnosti koje se razlikuje od ove politike privatnosti (ili nemaju politika privatnosti uopšte), obavezno pročitajte njihovu politiku privatnosti pre nego što im date lične podatke.

Pitanja, komentari ili dodatne informacije

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, naša korisnička podrška Vam stoji na raspolaganju.

Ažuriranje politike privatnosti

Mi možemo, po sopstvenom nahođenju, revidirati ovu politiku privatnosti bilo kad, sve takve revizije će stupiti na snagu kada budu postavljene. Ukoliko promenimo način na koji će se Vaše lične informacije koristiti, objavićemo saopštenje o tome na našoj stranici. Savetujemo vam da povremeno pregledate ovu politiku privatnosti, kako biste blagovremeno bili obavešteni o našim trenutnim aktivnostima vezano za privatnost.

PRIVATNOST

Pročitali ste naše Uslove korišćenja, uslove koji su ovde navedeni i slažete se sa njima.