Uslovi

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OVE USLOVE KORIŠĆENJA (''Uslovi'') PRE KORIŠĆENJA OVOG SAJTA (''Sajt'')

SAJT

Sky-tours, osnovan 1973.godine je ponosna, akreditovana turistička agencija, članica međunarodnog udruženja za vazdušni saobraćaj, IATA ( International Air Transport Association ) Takođe smo i članovi američkog udruženja za putne agente, ASTA (American Societi of Travel Agents ), članovi DRV ( Deutscher Reiseburo Verband ) i članovi SRF (Svenska Resebyraforeningen ).

Korišćenjem sajta, pristajete na obavezujući ugovor u skladu sa ovim Uslovima. Mi zadržavamo pravo da, po sopstvenom nahođenju, promenimo, dodajemo, ili uklonimo delove ili celokupne Uslove u bilo kom trenutku. Molimo Vas da proveravate ove Uslove povremeno, za slučaj da dođe do promena. Vaša kontinuirana upotreba Sajta nakon objavljivanja promena ovih Uslova ( uključujući i našu "Politiku privatnosti ") predstavlja Vaše obavezujuće prihvatanje tih promena .

Možemo promeniti bilo koji ili celokupan sadržaj na ovom Sajtu, uključujući, ali ne ograničavajući se na proizvode, programe i / ili usluge opisane ili ponuđene preko Sajta, bez prethodne najave i bez ikakve odgovornosti.

AUTORSKA PRAVA & LICENCE

Sav materijal i sadržaj na ovom sajtu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, slike, ilustracije, tekst, audio snimke i video snimke, zaštićeni su ili se sadrže autorska prava, zaštitni znak, oznaku usluge, i / ili drugih prava intelektualne svojine (" Intelektualna svojina "). Intelektualna svojina je regulisana i zaštićena od strane Evropskih / Američkih i svetskih autorskih prava, zaštitnog znaka, i / ili drugih zakona o intelektualnoj svojini i ugovornih odredbi, privatnosti i javnih zakona, kao i komunikacionim propisima i statutima. Intelektualna svojina je u vlasništvu ili pod kontrolom nas ili drugih strana, koje su od nas dobili licencu da imaju pravo da koriste svoju intelektualnu svojinu ili pravo da reklamiraju svoje proizvode i / ili usluge ( u daljem tekstu " Posrednici ").

Intelektualna svojina je isključivo predviđena za Vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Slažete se da se pridržavate svih dodatnih autorskih obaveštenja, informacija, ili ograničenja sadržanih u bilo kojem materijalu ili sadržaja na sajtu. Možete preuzeti bilo koju intelektualnu svojinu isključivo za Va[u ličnu, nekomercijalnu upotrebu , u skladu sa ovim Uslovima, pod uslovom da po[tujete sva autorska i druga obaveštenja sadržana u takvoj intelektualnoj svojini. Ne smete da kopirate, reprodukujete, objavljujete, šaljete, postavljate, prenosite, distribuirati i / ili iskoristite bilo kakvu intelektualnu svojinu na bilo koji način (uključujući i putem e - maila ili drugim elektronskim sredstvima), bez našeg prethodnog pismenog pristanka ili od posrednika. Modifikacija bilo kakve intelektualne svojine ili korišćenje bilo kakve intelektualne svojine u bilo koje druge svrhe, je kršenje autorskih prava, zaštitnog znaka i drugih imovinskih prava. Upotreba bilo kakve intelektualne svojine na bilo kom drugom sajtu ili u okruženju umreženih računara, ili održavanje neovlašćene veze sa sajtom, je zabranjeno ovim Uslovima.

Sav softver, aplikacije i moduli (kolektivno, "softver ") koji se koriste na sajtu, su vlasništvo ili su licencirani od strane drugih strana ("Softverski Posrednici'', zajedno sa Posrednicima, "Provajderi"). Ne smete reprodukovati, obrnuti inženjering, kreirati izvedena dela, preinačiti sastav ili preinačiti montažu, prodaju, zakup, distribuirati, iznajmljivati, dodeljivati, prenositi, ili modifikovati bilo koji softver na sajtu. Evropski / Američki zakoni kontrolišu izvoz proizvoda i informacija. Slažete se sa takvim ograničenjima, i da ne izvozite ili ponovo izvozite intelektualnu svojinu u zemljama ili lica koji su zabranjeni od strane Evropskih / Američkih zakona o kontroli izvoza. Korišćenjem, kopiranjem, ili preuzimanjem bilo kog dela intelektualne svojine, izjavljujete da niste u zemlji u kojoj je zabranjen takav izvoz, da niste u tabeli Američkog sekretarijata za trgovinu za nepoželjne, niti  na listi Američkog inistarstva finansija za posebno određene državljane, niti da omogućavate pristup intelektualnoj svojini bilo kom licu u sličnoj situaciji .

INFORMACIJE POSLATE OD STRANE KORISNIKA

Sadržaj koji nam pošaljete, bilo putem e - pošte, formulara , poruka , ideja i / ili sugestija, postaje isključivo naše vlasništvo i prenosite ga na sopstveni rizik. Ovim izjavljujete i garantujete da ste vlasnik ili imate pravo na podnošenje navedenog nama. Mi ćemo odgovoriti na pitanja korisnikaa usluga u skladu sa našom ''Politikom o privatnosti". Strogo je zabranjeno postavljati na sajt bilo koji materijal koji sadrži bilo kakav virusa, crva , "trojanskog konja", vremensku bombu, ili sličan sadržaj destruktivnog obeležja . Prekršioci mogu biti gonjeni maksimalnim merama zakona.

PRIJAVLJIVANJE / PRETPLATA NA NAŠU MAILING LISTU

Prijavljivanjem Vaše email adrese na Sky-tours.com vebsajtu, prihvatate da nam date dozvolu da Vam pošaljemo e-mail u vezi sa ažuriranim putovanjima, biltene ili informacije koje želimo da podelimo sa Vama. Zadržavamo pravo da Vam uskrati ovu uslugu. Sky-tours može ponuditi mejling liste kao deo svojih Usluga. Slažete se da ste pravno punoletni (u skladu sa određenim zakonima) pre prijave na neku od Sky-tours mailing listi. Pristajete da ne šaljete sadržaj zaštićen autorskim pravima ili ilegalan sadržaj na bilo koju Sky-tours listu. Pristajete da bilo koje ili svo postavljanje sadržaja sa bilo koje Sky-tours liste, postaju vlasništvo Sky-tours-a . Sky-tours ne garantuje tačnost, ispravnost, zakonitost ili bilo koji drugi vid postavljanja na bilo koju Sky-tours mailing listu.

TEHNOLOGIJA NAJBOLJIH CENA

Naša  moderna tehnologija pretraživača koristi veštačku inteligenciju poput pravi putničkih agenata i pretražuje najbolju cenu i vezu. Naše znanje i iskustvo od preko 30 godina izdavanja karata, sprovodi se pomoću ove nove automatizovane tehnologije. Ponekad podelimo putovanje u nekom trenutku i dodamo dve pojedinačne avio-karte zajedno ili koristimo neki drugi kreativni algoritam da bismo Vam omogućili jeftiniji aranžman. Takođe, ukoliko ste u potrazi za aranžmanom u jednom pravcu, a iznos takve karte je veći od povratne karte, mi Vam pokazujemo, rezervišemo i izdajemo povratnu kartu, gde Vi koristite samo odlaznu kartu. Ažuriramo i poboljšavamo naš sistem sve vreme i ponosni smo na to što imamo najnapredniji pretraživač rezervacija na internetu.

IZDAVANJE KARATA

Karte za letove se mogu kupiti u valutama Evropske Unije EUR. Sve ostale cene koje su prikazane u drugim valutama su tu samo radi upoređivanja i moguće je da dođe do malih promena na dan kada avio kompanija skine određeni iznos novca sa Vaše kreditne kartice za kartu (karte). 

PRAVNA ODGOVORNOST

Sajt može sadržati linkove koji vode ka sajtovima koji nisu održavani od strane nas. Iako se trudimo da uključimo linkove samo ka onim sajtovima koji su provereni i bezbedni za naše korisnike, ne proveravamo redovno materijale koji se nalaze na takvim sajtovima. Ovi linkovi su tu isključivo kao pogodnost za Vas . Mi ne podržavamo bezuslovno celokupan materijal koji se nalazi na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za, i mi ne prezentujemo sadržaj na takvim sajtovima. Ukoliko odlučite da se povežete na bilo koji takav sajt, to činite na sopstvenu odgovornost.

LOW COST AIRLINES

U slučaju low cost su uključeni u pretragu letu, tražićemo low-cost avio baze podataka, a onda, ako se odlučite kupiti, mi ćemo obraditi rezervacije u vaše ime sa avio direktno. Vaš ugovor će biti sa relevantnim low-cost aviokompanija, a vi ćete biti i predmet njihovih uslovima. Generalno low cost avio karte su strogo nepovratna i ne moguće su izmjene. Međutim, postoji nekoliko Airlines primenom & nbsp; više opušteniji otkaza i politika povrat novca prema svojim klijentima.
Ukoliko morate otkazati let ili napraviti promjene, obratite se avio usmjeriti kao u našem servisu samo smo vam usluga pružena poređenje, rezervacija i plaćanja

Svaki Airlines uslovi važe za svaki svoj dio prolazite.
Low cost airlines mogu naplatiti dodatne naknade za prtljagu, aerodrom check-in, poželjan za sjedenje, u letu zabave (ako je dostupno), hranu, piće i grickalice itd Bilo naknade za ove dodatne usluge nisu uključene u cijenu vašeg let ulaznica, osim ako je to izričito propisano drugačije. Svi detalji o takvim optužbama ne mogu uvijek biti na raspolaganju prilikom rezervacije. Iz tog razloga je potrebno da proverite prtljaga itd posjetite web stranice aviokompanije. Mi nismo odgovorni za bilo kakve dodatne troškove koji su nastali i savjetujemo vam da se obratite odgovarajućem aviokompanija dodati dodatne usluge i potvrditi optužbe.

FARE GARANCIJA

Vozarina nije zajamčena do izdatoj karti. Kako bi se osigurala autentičnost način plaćanja koristi uzmemo neke mjere verifikacije i ne bi bilo prevara na našoj web stranici.

Aviokompanije imaju sva prava da globalno prodavati svoje karte, a to može ponekad rezultirati fare uzimajući rasprodat dok postupak verifikacije.

PRIVATNOST

Pročitali ste našu Politiku Privatnosti, uslove koji su navedeni i slažete se sa njima.

ODRICANJE GARANCIJE USLUGE I MATERIJAL KOJI SU NA SAJTU, PRIKAZANI SU "U SADAŠNJEM STANJU STVARI". U NAJVEĆOJ MOGUĆOJ MERI U SAGLASNOSTI SA VAŽEĆIM ZAKONIMA, MI, KAO I NAŠI POSREDNICI I DISTRIBUTERI, SE ODRIČEMO SVIH GARANCIJA, IZRIČITIH ILI PODRAZUMEVANIH, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA: (1) PODRAZUMEVANE GARANCIJE TRGOVINE, NE-KRŠENJE, POGODNOSTI ZA ODREĐENE NAMENE I PRAVO NA BILO KOJU USLUGU ILI MATERIJAL NA SAJTU, (2) BILO KAKVE GARANCIJE DA ĆE FUNKCIJE SADRŽANE U USLUGAMA I MATERIJALIMA BITI BEZ PREKIDA ILI NEPOGREŠIVE,  DA ĆE GREŠKE BITI ISPRAVLJENE, ILI DA SAJT ILI SERVER KOJI TO ODRŽAVA NE SADRŽE NIKAKVE VIRUSE ILI DRUGE ŠTETNE SADRŽAJE, (3) BILO KAKVE GARANCIJE KOJE SE TIČU UPOTREBE, ILI POSLEDICA UPOTREBE, USLUGA I MATERIJALA KOJI SE NALAZE NA SAJTU, U SMISLU NJIHOVE ISPRAVNOSTI, TAČNOSTI, POUZDANOSTI, PRAVOVOREMENOSTI I DRUGO. VI, SAMI, PREUZIMATE BILO KAKVE I SVE TROŠKOVE KOJI NASTANU KAO POSLEDICA VAŠEG KORIŠĆENJA SAJTA . VAŽEĆI ZAKONI MOGU DA NE DOZVOLE ISKLJUČENJE PODRAZUMEVANIH GARANCIJA, TAKO DA GORE NAVEDENO ISKLJUČENJE MOŽDA NE VAŽI ZA VAS.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

NI POD KOJIM USLOVIMA , UKLJUČUJUĆI , ALI NE I OGRANIČAVAJUĆI SE NA NEMAR, MI, I/ILI NAŠI POSREDNICI ILI DISTRIBUTERI NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZA ŠTETU, ILI VIRUSE KOJI MOGU DA NAPADNU VAŠU KOMPJUTERSKU OPEREMU ILI DRUGU SVOJINU ZBOG TOGA ŠTO STE PRISTUPILI, KORISTILI, ILI PRETRAŽIVALI SAJT, ILI STE PREUZIMALI BILO KAKAV MATERIJAL, PODATKE, SLIKE, VIDEO ILI AUDIO MATERIJAL, ILI DRUGE INFORMACIJE SA SAJTA. NI U KOM SLUČAJU MI, I/ILI NAŠI POSREDNICI I DISTRIBUTERI NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZA BILO KAKVU POVREDU, GUBITAK, ZAHTEV, ŠTETU, ILI BILO KAKVU POSEBNU, KAŽNJIVU, INDIREKTNU, SLUČAJNU, ILI POSLEDIČNU ŠTETU BILO KOJE VRSTE (UKLJUČUJUĆI, ALI NE I OGRANIČAVAJUĆI SE NA GUBITAK PROFITA ILI UŠTEĐEVINU), BILO DA JE U PITANJU UGOVOR, DELIKT, STRIKTNA ODGOVORNOST, ILI NEŠTO DRUGO, ŠTO BI PROISTEKLO IZ, ILI JE NA BILO KOJI NAČIN U VEZI SA KORIŠĆENJEM, ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA SAJTA ILI USLUGA ILI MATERIJALA NA SAJTU, ČAK I AKO STE UPOZORENI NA MOGUĆNOST TAKVE VRSTE ŠTETE. NI U KOM SLUČAJU NAŠA CELOKUPNA ODGOVORNOST, NITI NAŠIH POSREDNIKA ILI DISTRIBUTERA, NE MOŽE DA PRELAZI UKUPNE TROŠKOVE PRIKAZANE U ITINERERU USLED BILO KAKVE ODGOVORNOSTI. SVAKO POTRAŽIVANJE ILI TUŽBA NASTALI KAO POSLEDICA, ILI U VEZI SA VAŠIM PRISTUPOM I KORIŠĆENJEM, ILI KUPOVINOM PROIZVODA I/ILI USLUGA SA SAJTA, MORA DA BUDE IZVRŠENO U ROKU OD JEDNE (1) GODINE OD DATUMA KADA JE TAKVAV ZAHTEV ILI  POSTUPAK NASTAO ILI OD DATUMA KADA JE IZVRŠENA KUPOVINA. VAŽEĆI ZAKONI NE DOZVOLJAVAJU OGRANIČENJE ILI ISKLJUČENJE ODGOVORNOSTI OD SLUČAJNE ILI POSLEDIČNE ŠTETE, TAKO DA SE, GORE POMENUTO OGRANIČENJE ILI ISKLJUČENJE NE MORA ODNOSITI NA VAS. VAŠA UPOTREBA SAJTA JE NA VAŠ SOPSTVENI RIZIK.

SAJT KAO POSREDNIK

Mi se ponašamo kao posrednik ili kao agent za provajdere proizvoda vezanih za putovanja i / ili usluge putem promovisanja , prodaje ili prihvatanje rezervacija ili bukinga za takve proizvode i / ili usluge (kao što su vazdušni i drumski prevoz, hotelski smeštaj, obroci, ture, krstarenja, putno osiguranje, itd.) . Nećemo biti odgovorni za povrede ugovora ili bilo kakve druge radnje ili propuste od strane takvih snabdevača, čija je posledica bilo kakav gubitak, šteta, kašnjenje, ili povreda Vas i/ili Vašeg saputnika, ukoliko dođe do toga. Ne garantujemo cene, rezervacije, bukinge ili druge uslove kupovine od takvih provajdera. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvo ometanje proizvoda vezanih za putovanja i/ili usluge, bilo da su nastale zbog bankrota bilo kog putnog provajdera, monetarne krize, političkih ili društvenih nemira, radnih problema, mehaničkih ili graditeljskih poteškoća, klimatskih odstupanja, lokalnih zakona, bolesti, neobičnih uslova, uključujući i terorističke aktivnosti, i/ili događaje ''više sile'' (npr. one koje su van naše kontrole).  

MEĐUNARODNA UPOTREBA

MI ne predstavljamo da su sadržaji i usluge koji su dostupni na sajtu prikladni i dostupni na lokacijama izvan Evropske ili Američke teritorije. Pristup sadržajima i uslugama koje su dostupni na sajtu sa teritorija gde je njihov sadržaj nezakonit je zabranjen. Oni koji odluče da pristupe sajtu sa drugih lokacija, to čine na sopstvenu inicijativu i odgovorni su za poštovanje lokalnih zakona.

PREKID

Mi zadržavamo pravo da, po sopstvenom nahođenju, I bez ikakve odgovornosti, prekinemo Vaš pristup na sajt potpuno ili delimično, sa ili bez obaveštenja, iz bilo kog razloga ili bez razloga.

OBEŠTEĆENJE

Trebalo bi da nas branite i obeštetite nas, naše dobavljače i distributere, i svakog od njihovih službenika, direktora, zaposlenih i agenata, od i protiv bilo kakve tužbe, negativnih posledica, ili potražnje, uključujući, bez ograničenja, razumne pravne i računovodstvene naknade, donete od strane Vas ili u Vaše u slučaju odgovornosti opisanih ovde ili trećih lica, kao rezultat Vašeg korišćenja sajta.

ČITAV SPORAZUM, UPRAVNI ZAKON; DELOKRUG; ODVOJIVOST 

Ovaj sporazum, uključujući i bilo koje druge uslove ovde pomenute, predstavlja celokupan sporazum u  vezi sa ovim sajtom i on zamenjuje sve pređašnje ili sadašnje komunikacije i ponude, bilo da su elektronske, usmene ili pismene, u vezi sa ovim sajtom. Štampana verzija ovog sporazuma i bilo najave date u elektronskoj formi, će biti prihvatljive u sudskim ili upravnim postupcima, na osnovu, ili u vezi sa ovim sporazumom, u istoj meri i pod istim uslovima kao i druge poslovne dokumentacije i evidencije, prvobitno stvorene i održavane u štampanom obliku. Ovi uslovi će biti regulisani i tumačeni u skladu sa zakonima Evropske Unije i Nemačke, bez uticaja na bilo kakve principe ili zakonske konflikte. Slažete se da svaka zakonska radnja ili u pravičnost koji proističu, ili su u vezi sa ovim Uslovima, podnosiće se samo u Nemačkim sudovima koji se nalaze u Frajburgu, a Vi se ovim putem slažete na pristanak, kao i da podležete isključivo ličnoj nadležnosti tih sudova, u svrhu parničenja bilo kakvog psotupka te vrste. Ukoliko je bilo koja odredba ovih Uslova nezakonita, nezakonita, ili iz bilo kog razloga neprimenljiva, ta odredba će se smatrati odvojenom od ovih uslova i neće uticati na validnost i primenljivost preostalih odredaba.

Poslednji put ažurirano: 05.01.2010